Овера летњег семестра на основним, специјалистичким и мастер струковним студија вршиће се онлајн у периоду од 30. маја до 2. јуна 2022. године.
Овера семестра и пријавa испита се обавља преко портала СтудИС на линку: https://studistest.akademijanis.edu.rs/prijava (Упуство за коришћење портала). За пријаву на портал се користи мејл адреса коју сте добили за праћење наставе на Teams-u (Упутство за коришћење мејл адресе)
За оверу семестра потребно је попунити анкету (попуњава се онлајн – на линку http://anketa.ov.akademijanis.edu.rs/login). Приликом избора кода водите рачуна да изаберете ваш студијски програм и семестар који сте одслушали. 

Напомена:

  • Семестрална уплата приликом овере семестра се не плаћа;
  • Доспеле рате школарине се могу видети на порталу СТУДИС;
  • Молимо све студента да уплате за пријаву испита врше по новом ценовнику који је на снази од понедељка, 23.05.2022. године. ( Цена пријаве за студенте који се финансирају из буџета је 200,00 дин. , док за студенте који се сами финансирају износи 1.200,00 дин. )
  • Приликом пријаве испита студент је у обавези да тачно упише позив на број на уплатници који може видети на свом налогу у делу финасије (Јединствени позив на број) и изврши уплату дан пре пријаве испита (тј. најкасније морате извршити уплату 01.06.2022.године до 12 часова) да би Ваша уплата била на време евидентирана (уколико вам уплата не прође преко извода нећете моћи да пријавите испит у термину који је предвиђен за пријаву испита, по истеку термина пријава испита ће коштати 2.500,00 дин.)
  • Студенти који немају отворен школски налог (студенти који немају налог за Office 365/Teams) потребно је да на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. пошаљу име, презиме и број индекса.
  • Студент не може да пријави испите док не овери семестар.
  • Уколико се овера семестра не изврши у предвиђеном року, семестар се може оверити накнадно после истека рока уз административну таксу од 3.000,00 динара.

 

 

 

Пројекти , награде и признања